طرز تهیه کوفته با سس خامه
به گزارش وبلاگ اندورید، این کوفته از زمان گذشته مرسوم بوده و به علت بافتی که دارد در دهان آب می گردد و مزه بسیار متفاوتی نسبت به سایر کوفته ها دارد.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/OZzlB4dN6e/h-360-800k.mp4
در این بخش از ویدیو آشپزی مجله اینترنتی دلتا قصد داریم طرز تهیه کوفته با سس خامه را به شما آموزش دهیم. این غذا بسیار مقوی و خوش طعم بوده و شما می توانید به دلخواه آن را به همراه برنج یا پاستا میل کنید. در ادامه با رسپی این غذای مجذوب کننده با ما همراه باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه کوفته با سس خامه
- گوشت چرخ نموده 250 گرم
- خامه 150 گرم
- پیاز میانه یک عدد
- جعفری یک دسته کوچک
- پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ یک قاشق غذاخوری
- سماق یک قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
- پوره سیر یک قاشق چای خوری
- پاپریکای دودی یک ونیم قاشق چای خوری
- زردچوبه نصف قاشق چای خوری
- سیر له شده نصف قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تاریخ انتشار: 27 بهمن 1401
آخرین بروزرسانی: 27 بهمن 1401
گردآورنده: android.1com.ir
شناسه مطلب: 86369
به "طرز تهیه کوفته با سس خامه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته با سس خامه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید