طرز تهیه آش آلو
به گزارش وبلاگ اندورید، طعم آلو که به خورد سبزی های معطر رفته، طعم بسیار باب طبع و لذیذ به این غذا می دهد. این میزان مواد برای 4 نفر مناسب می باشد. آش آلو را می توانید در مدت 70 دقیقه درست کنید

به گزارش وبلاگ اندورید به نقل از نمناک
مواد لازم آش آلو
- برنج: 100 گرم
- سبزی های معطر:500 گرم
- گوشت چرخ نموده گوساله یا گوسفند: 250 گرم
- آلوی بدون هسته:300 گرم
- پیاز عظیم:4 عدد
- روغن، نمک و فلفل:به اندازه دلخواه
طرز تهیه آش آلو
آلو را به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید .
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم گردد. سپس دو عدد از پیازها را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
2 عدد دیگر از پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرد و با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید و ورز دهید.سپس گوشت را به اندازه گلوله های 2 سانتی متری در بیاورید و داخل پیاز تفت دهید تا کمی سرخ گردد.
بعد داخل قابلمه حدود یک لیتر آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت را کاملا کم کنید تا گلوله های گوشت به آرامی بپزد.
در این فاصله برنج را با آب گرم بشویید . سبزی های شسته شده را خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، برنج و آلوی خیس داده شده را به همراه آبش ، به قابلمه آش اضافه کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت پخت مواد ، آش جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید.