طرز تهیه آش آلو

به گزارش وبلاگ اندورید، طعم آلو که به خورد سبزی های معطر رفته، طعم بسیار باب طبع و لذیذ به این غذا می دهد. این میزان مواد برای 4 نفر مناسب می باشد. آش آلو را می توانید در مدت 70 دقیقه درست کنید

طرز تهیه آش آلو

به گزارش وبلاگ اندورید به نقل از نمناک

مواد لازم آش آلو

  • برنج: 100 گرم
  • سبزی های معطر:500 گرم
  • گوشت چرخ نموده گوساله یا گوسفند: 250 گرم
  • آلوی بدون هسته:300 گرم
  • پیاز عظیم:4 عدد
  • روغن، نمک و فلفل:به اندازه دلخواه
  • طرز تهیه آش آلو

    آلو را به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید .

    سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم گردد. سپس دو عدد از پیازها را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

    2 عدد دیگر از پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرد و با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید و ورز دهید.سپس گوشت را به اندازه گلوله های 2 سانتی متری در بیاورید و داخل پیاز تفت دهید تا کمی سرخ گردد.

    بعد داخل قابلمه حدود یک لیتر آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت را کاملا کم کنید تا گلوله های گوشت به آرامی بپزد.

    در این فاصله برنج را با آب گرم بشویید . سبزی های شسته شده را خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، برنج و آلوی خیس داده شده را به همراه آبش ، به قابلمه آش اضافه کنید.

    همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت پخت مواد ، آش جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه آش آلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش آلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید