21 هزار تن گوشت مرغ در راه است
به گزارش وبلاگ اندورید، پیش بینی می گردد 21 هزار و 240 تن گوشت مزغ در مازندران فراوری و به بازار مصرف عرضه گردد.
مسعود احمدی حاجی معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجه ریزی 11 میلیون و 944 هزار و 650 قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی 138 هزار و 870 قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در مهرماه سال جاری، گفت: پیش بینی می گردد با این تعداد جوجه ریزی، 21 هزار و 990 تن گوشت سفید فراوری و به بازار مصرف عرضه گردد.
او اضافه نمود: 2 میلیون و 822 هزار و 625 قطعه از جوجه ریزی های اجرا شده در مهر ماه سال جاری از نژاد آپلاس، 2 میلیون و 208 هزار و 930 قطعه از نژاد آرین، 5 میلیون و 177 هزار و 635 قطعه از نژاد راس و یک میلیون و 735 هزار و 460 قطعه از نژاد کاب بود.
معاون بهبود فراوریات دامی جهاد کشاورزی مازندران، کارخانجات جوجه کشی، مزارع پرورش مرغ مادر و فراوری جوجه یک روزه را یکی از حلقه های اصلی صنعت طیور در استان دانست.
وبلاگ اندورید مازندران ساری
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان