نگاهی به پژو 207 صندوق دار ایران خودرو؛ مزایا و معایب

به گزارش وبلاگ اندورید، یکی از تکنیک های خودروسازی در ایران که به خصوص توسط ایران خودرو مورد استفاده قرار می گیرد، ترکیب چند خودرو با یکدیگر و خلق محصولی جدید است که در طی چند دهه گذشته به رویه مرسوم خودروسازی ایران تبدیل شده است. این رویه به طور معمول توسط خودروسازان دست چندم جهانی انجام می گردد اما به واسطه افزایش روزافزون قیمت روز خودرو در کشورمان و احتیاج برای عرضه محصولی جدید و مقرون به صرفه، خودروسازان کشورمان به طور مکرر از این شیوه استفاده می نمایند.

نگاهی به پژو 207 صندوق دار ایران خودرو؛ مزایا و معایب

در این مطلب قصد داریم شما را با پژو 207 صندوق دار آشنا کنیم. خودرویی که به شیوه فوق توسط ایران خودرو ساخته شده و پس از محصولاتی همچون پژو آردی، خانواده سمند و پژو 207 هاچ بک به بازار عرضه شده است.

پژو 207 صندوق دار در حال حاضر یکی از سدان های مالی بازار است که با توجه به قیمت روز خودرو، بسیاری از مصرف نمایندگان ایرانی تمایل به خرید آن دارند. بنابراین پیشنهاد می کنیم با تست و آنالیز اجمالی پژو 207 صندوق دار که توسط سایت خودروبانک تهیه شده است، همراه باشید.

ظاهر متناسب ولی بی قواره

بسیاری از فعالان بازار اعتقاد دارند ایران خودرو با طراحی پژو 206 صندوق دار، توازن و تناسب هاچ بک سال خورده و زیبای فرانسوی را برهم زده است. از سوی دیگر پژو 207 یا پژو 206 پلاس نیز فیس لیفتی از این خودرو است که در بازار کشورهای در حال توسعه عرضه شده و بازهم به بهای زیباتر شدن، توازن این خودرو را زیر سوال برده است.

بنابراین طبق نظر کارشناسان خودروبانک، پژو 207 صندوق دار خودرویی زیبا و در عین حال نامتناسب است و ایرادات بسیاری دارد. برای مثال بال عقب ظریف افزوده شده بر روی صندوق عقب جلوی دید چراغ سوم ترمز را می گیرد. بنابراین ممکن است پژو 207 صندوق دار با توجه به قیمت روز خودرو و نبود گزینه های جایگزین تا مدتی برای مشتریان جذاب باشد اما این ظاهر بدقواره به تدریج برای مصرف نمایندگان نامطلوب جلوه خواهد نمود.

فرایند نزولی کیفیت در قوای فنی

پیشرانه 1.6 لیتری TU5 یکی از ارکان تولیدات ایران خودرو در سال های اخیر بوده است و در پژو 207 صندوق دار نیز از همین پیشرانه استفاده شده است. گیربکس در نظر گرفته شده برای 207 صندوق دار نیز همان جعبه دنده اتوماتیک قدیمی AL4 است که پژو 207 صندوق دار را به یکی از گزینه های مطرح در بازار با توجه به قیمت روز خودرو تبدیل می نماید. با این وجود و بنا بر گزارش خودروبانک، این موتور و گیربکس نسبت به نخستین نمونه های پژو 206 اتوماتیک، سیر نزولی شدیدی را در کیفیت تجربه نموده و انواع و اقسام عیوب برقی و الکترونیکی و مکانیکی را از خود بروز می دهند.

با توجه به موارد گفته شده، در زمینه شتاب و کشش پژو 206 و پژو 207 های جدید در مقابل مدل های قدیمی حرفی برای گفتن ندارند و چندین متر عقب می مانند. از سوی دیگر مصرف سوخت مدل های ایرانیزه نیز بیشتر است و در مدت زمانی کوتاه تر گرم می شوند. تنها مورد مثبت، جایگزین شدن پمپ هیدرولیک مکانیکی مجموعه فرمان با سیستم کمکی برقی است که احتمالا باعث صرفه جویی اندکی در هدر رفت توان موتور می گردد.

تجربه رانندگی دلهره آور با پژو 207 صندوق دار

ممکن است با توجه به مطالب گفته شده و دانستن این نکته که پژو 207 صندوق دار تفاوت چشم گیری با پژو 206 ندارد، تصور کنید که تجربه رانندگی با این خودرو نکته جدیدی را در بر ندارد. با این وجود این تصور اشتباه است چرا که ایران خودرو غافلگیری هایی جذابی را برای شما تدارک دیده است.

به بیان نویسندگان خودروبانک، هنگامی که سیستم صوتی پژو 207 صندوق دار را روشن می کنید، این سیستم با حداکثر صدای ممکن فعال می گردد که این مورد شدیدا آزاردهنده است. سیستم تهویه خودرو نیز چنین وضعیتی دارد و هنگام فعال کردن آن، با نهایت پرتاب باد روبرو خواهید شد.

اصلا مهم نیست که قبل از خاموش کردن خودرو، صدای سیستم صوتی را چقدر کاهش دهید. در هر صورت به محض چرخاندن سوئیچ، این مالتی مدیای 207 است که کار خودش را می نماید و با بالاترین توان روشن می گردد. ظاهرا این ایراد بین محصولات تازه ایران خودرو همه گیر است و راه حلی نیز ندارد.

چنین مسائلی نخستین تجربه رانندگی با پژو 207 صندوقدار را به رویدادی ناخوشایند تبدیل می نمایند. جنس مواد استفاده شده در ساخت داشبورد نیز چندان مناسب نیست که با توجه به قیمت روز خودرو، پرداخت بهایی گزاف برای کابینی بی کیفیت چندان رضایت بخش نخواهد بود.

جمع بندی و نتیجه گیری

در شرایط فعلی بازار و با توجه به قیمت خودرو، متاسفانه هیچ خودرو اتوماتیک صفرکیلومتری را نمی توان با قیمت مناسب یافت و تنها گزینه های موجود در برابر شما خودروهایی همچون پژو 207 صندوق دار یا جک J4 هستند. همچنین با توجه به افزایش شدید قیمت محصولات ایران خودرو در بازار، بسیاری از مشتریان نیم نگاهی نیز به رنوهای اتوماتیک بازار همچون رنو ساندرو و تندر پلاس دارند و بنابر تجربیات نویسندگان خودروبانک چنین خودروهایی کمتر مالک خود را به دردسر خواهند انداخت.

منبع: تجارت نیوز

به "نگاهی به پژو 207 صندوق دار ایران خودرو؛ مزایا و معایب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاهی به پژو 207 صندوق دار ایران خودرو؛ مزایا و معایب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید