دستور تهیه نوشیدنی های بهاری هیجان انگیز

به گزارش وبلاگ اندورید، شما می توانید با استفاده از میوه های بهاری نوشیدنی های گوارایی درست کنید و از میل کردنشان لذت ببرید.

دستور تهیه نوشیدنی های بهاری هیجان انگیز

به گزارش، نام بهار که می آید پس از عید و نوروز، اولین چیزی که به ذهن می رسد شاید توت فرنگی و گوجه سبز باشد. میوه های بهاری در میان میوه های مربوط به دیگر فصل ها هواداران بسیار زیادی دارند و از عطر و طعم لذیذی برخوردار هستند. اما گوشت این میوه های خوش طعم تنها چیزی نیست که می توانید از خوردنش لذت ببرید.

انواع شیک، اسموتی و شربت را می توان با استفاده از میوه های بهاری تهیه کرد. ما در این مقاله قصد داریم بعضی از این نوشیدنی ها را به شما معرفی کنیم. اگر می خواهید لذت چشیدن طعم یک نوشیدنی خوشمزه را در بهار تجربه کنید با ما تا سرانجام همراه باشید.

تهیه پانچ چای 10 دقیقه زمان می برد و خنک شدن آن 4 تا 24 ساعت طول می کشد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی را برای تعداد 10 نفر توضیح خواهیم داد.

چای سیاه دم شده: 900 گرم

شکر: 1/2 پیمانه

چوب دارچین: 20 سانتی متر

ریحان تازه خرد شده: یک چهارم پیمانه

لیموترش سبز و زرد: 1 عدد قاچ شده

پرتقال قاچ شده: 1 عدد

آب گاز دار: 900 گرم

قالب یخ: برای تزئین

برگ ریحان: برای تزئین

چوب دارچین: به میزان لازم اختیاری برای تزئین

1- چای را دم کنید. بعد از آن که خنک شد، آن را درون پارچ بریزید.

2- شکر را به آن بیفزایید و هم بزنید.

3- لیمو، پرتقال (بریده شده) ریحان خرد شده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

4- روی پارچ را بپوشانید و آن را درون یخچال قرار دهید، این زمان می تواند بین 4 تا 24 ساعت باشد.

5- مایع را از صافی رد کنید تا تکه های میوه و سبزی جدا شوند.

6- به آرامی آب گازدار را به آن بیفزایید.

7- شما می توانید با تکه های مرکبات و برگ های ریحان نوشیدنی خود را تزیین کنید.

8- نوشیدنی شما حاضر است آن را با تکه های یخ میل کنید.

تهیه لیموناد 15 دقیقه زمان می برد و خنک شدن آن یک شب تا صبح طول می کشد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی را برای تعداد 8 نفر توضیح خواهیم داد.

لیموترش زرد، آب لیمو: 6 عدد، 1 و 1/2 پیمانه

لیموترش سبز، آب لیمو: 2 عدد، 1/3 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

آب: 6 پیمانه

تمشک تازه: 1 پیمانه

تکه های لیموترش سبز و زرد: برای تزئین

1- آب لیمو ها، شکر و آب را در یک پارچ مناسب با یکدیگر ترکیب کنید.

2- آن قدر آن ها را هم بزنید تا شکر کاملا حل گردد.

3- سپس تمشک را بیفزایید.

4- حالا روی تنگ را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید.

5- اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند.

6- می توانید با تکه های لیموترش سبز و زرد نوشیدنی خود را تزیین کنید.

تهیه نوشیدنی خنک هندوانه 15 دقیقه زمان می برد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی برای تعداد 9 نفر را بیان خواهیم کرد.

هندوانه: 3 پیمانه

شکر: 3/4 پیمانه

برگ های ریز نعناع: 1/2 پیمانه

آب انگور سفید: 2 پیمانه

پوست رنده شده لیمو: 1 قاشق چایخوری

آب لیمو خنک: 3/4 پیمانه

آب گاز دار خنک: 4 پیمانه

برگ های نعناع تازه: اختیاری

برش های هندوانه: اختیاری

1- هندوانه را با استفاده از مخلوط کن له کنید.

2- آن را از صافی رد کنید تا تفاله هایش گرفته گردد.

3- در کاسه ای بزرگ، نعناع و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید.

4- با استفاده از یک قاشق چوبی برگ های نعناع را له کنید.

5- پوسته رنده شده لیمو، آب انگور سفید، آب لیمو و پوره هندوانه را به مواد بیفزایید.

6- تا زمان حل شدن شکر هم بزنید.

7- تکه های یخ را در لیوان ها قرار دهید و آب میوه را در لیوان ها بریزید.

8- می توانید نوشیدنی را با تکه های هندوانه و برگ نعنا تزئیین کنید.

آگوئا فرسکا خیار

این نوشیدنی های بهاری را به هیچ عنوان از دست ندهید!

تهیه آگوئا فرسکا خیار 15 دقیقه زمان می برد. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی خوش طعم را برای تعداد 6 نفر توضیح خواهیم داد.

خیار متوسط: (حتما باید پوست کنده، دانه گرفته وخرد شده باشد) حدود 5 پیمانه

آب: 1/2 پیمانه

نمک: نوک قاشق

مکعب های یخ: 3 پیمانه

نعناع یا ریحان: 1 پیمانه (1 دسته کوچک)

لیموترش 1 عدد

شربت قند: 2 پیمانه

برش های باریک خیار اختیاری

1- خیار، آب و نمک را با استفاده از مخلوط کن ترکیب کنید تا جایی که کاملا له و نرم شوند.

2- مخلوط کن را متوقف کنید، تکه های یخ و نعناع را بیفزایید و به مخلوط کردن ادامه دهید.

3- آب لیمو را بگیرید همراه با شربت قند به نوشیدنی اضافه کنید.

4- برای این که شربت قند را تهیه کنید باید 1 پیمانه شکر را در 1 پیمانه آب بریزید و داخل قابلمه بریزید، سپس آن را با شعله متوسط حرارت دهید، تا زمانی که شکر در آب حل گردد.

آب شاتوت: 1/2 لیوان

بستنی وانیلی: 200 گرم

پوره شاتوت: 100 گرم

خامه: به مقدار لازم

اسمارتیز: 2 قاشق غذاخوری

1- آب شاتوت، بستنی واننیلی و پوره شاتوت اسمارتیز را با یک دیگر میکس کنید. (به مدت 2 دقیقه)

2- نوشیدنی را در یک لیوان بلند بریزید.

3- می توانید با نعناع تازه، خامه و تمشک نوشیدنی خود تزیین کنید.

هندوانه: 400 گرم

کمپوت آناناس: 1 لیوان

آب کمپوت آناناس: 1/2 لیوان

کنجد: 2 قاشق غذاخوری

لیموترش تازه: 2 عدد

سیب سبز: 2 عدد

یخ خرد شده: 1 فنجان

شکر: 1/2 فنجان

1- تخم هندوانه ها را جدا کنید.

2- آب لیموترش های تازه را بگیرید.

3- سیب را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و ضایعات وسط آن را دور بریزید. (احتیاجی نیست سیب ها را پوست بکنید.)

4- مواد را داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا یکدست شوند. بهتر است ابتدای کار کنجد را نیز اضافه کنید.

5- نوشیدنی را در لیوان بریزید و اطراف آن را با استفاده از لیموترش و برگ های آناناس تزئیین کنید.

طالبی: 1 عدد (800 گرم)

پودر زنجبیل: 1 قاشق چایخوری

شربت آماده: 6 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری

لیموترش: 1 عدد

یخ: به میزان لازم

1- طالبی ها را پوست بکنید.

2- دانه های آن را جدا کنید.

3- گوشت میوه را درشت خرد کنید.

4- طالبی را همراه با آبلیمو، شربت و زنجبیل درون مخلوط کن بریزید و آن را روی دور تند بگذارید.

5- در لیوان هایی که می خواهید نوشیدنی را در آن بریزید چند تکه یخ قرار دهید. نوشیدینی را داخل لیوان ها بریزید.

منبع: برترین ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "دستور تهیه نوشیدنی های بهاری هیجان انگیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه نوشیدنی های بهاری هیجان انگیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید