توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا

به گزارش وبلاگ اندورید، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: استفاده از موادغذایی مناسب از جمله میوه ها و سبزی ها موجب ارتقای عملکرد سیستم ایمنی بدن می گردد.

توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا

به گزارش خبرنگار از، آرزو کاوه ئی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: کمبود دریافت موادغذایی و کمبود ویتامین هایی مثل A ,C,D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد.

او اضافه نمود: بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها به جز سبزی های نشاسته ای و حداقل 2 واحد میوه توصیه می گردد.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: مصرف روزانه سبزی، میوه و مواد غذایی که دارای ویتامین C هستند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.

کاوه ئی مصرف سبزیجاتی نظیر انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه و شاهی و مصرف انواع میوه ها همچون پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و گنجاندن مصرف جوانه ماش، گندم و شبدر در رژیم غذایی روزانه را توصیه کرد.

او ادامه داد: مصرف روزانه سبزیجاتی که دارای ویتامین A بوده از جمله سبزی های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ های سبز تیره، کاهو، هویج و کدوحلوایی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: زنان باردار، سالمندان و بیمارانی که دارو های کورتونی مصرف می نمایند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند و ضروری است هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج استفاده نمایند.

کاوه ئی اضافه نمود: این طیف از بانوان از هویج و کدوحلوایی در غذا های روزانه استفاده نمایند و همراه با غذا پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C مصرف نمایند.

او تاکید نمود: بانوان باردار باید از مصرف غذا های پرچرب، سوسیس، کالباس و سایر فست فود ها و از خوردن مواد غذایی نیم پز و غذا های که به خوبی پخته نشده پرهیز نموده و روزانه از منابع غذایی حاوی پروتئین مثل حبوبات و تخم مرغ استفاده نمایند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان نمود: شهروندان از خوردن غذا و مایعات در مکان های غیر بهداشتی و نامطمئن خودداری نمایند.

کاوه ئی اضافه نمود: اگر علائم سرماخوردگی دارید غذا هایی مثل سوپ، آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم بهره ببرید و از میوه های فصلی که حاوی آنتی اکسیدان هستند مثل انار، پرتقال توسرخ و گریپ فورت مصرف کنید.

ب

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های تغذیه برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید